Henkilökunta

Iloinen henkilökuntamme ylläpitää jatkuvasti ammattitaitoaan, jotta pystymme palvelemaan sinua aina mahdollisimman monipuolisesti.

Jonna Uusitalo

Estenomi, Cidesco-kosmetologi

Valmistuin vuonna 2003 Cidesco-kosmetologiksi ja vuonna 2007 estenomiksi (kauneudenhoitoalan AMK-tutkinto). Vastaan sekä Turun että Loimaan Ihopalvelun toiminnasta. Lisäksi vastaan Pyhän Henrikin apteekin kosmetiikkaosastosta ja Ihopalvelu Shop verkkokaupan ylläpitämisestä.

Kauneudenhoitoalalla työ on haastavaa. Ala kehittyy hurjaa vauhtia , joten jatkuva kouluttautuminen on edellytys sille, että pysyy ammatillisesti tässä kaikessa mukana. Olen pitkän kosmetologin urani aikana työskennellyt hoitoloissa, kosmetiikan konsulentin työssä, kosmetologi koulussa ohjaajana sekä nyt apteekkimaailmassa sekä takaisin hoitolassa. Opiskelujeni aikana suoritin osan työharjoitteluistani Norjassa ja Espanjassa, joten olen päässyt tutustumaan kauneudenhoitoalaan myös kansainvälisesti.

Jonnan Tavoitat Turun Ihopalvelusta

Janika Slotte

Cidesco-kosmetologi

Olen vuonna 2000 valmistunut Cidesco-kosmetologiksi ja siitä asti työskennellyt alalla monipuolisia hoitoja tehden. Monen vuoden kokemus kosmetologina on opettanut paljon asiakkaiden yksilöllisestä palvelemisesta sekä ihon anatomiasta että fysiologiasta.
Aloitin Ihopalvelussa syyskuussa 2016. On ollut hienoa huomata, kuinka Ihopalvelussa syvennetään tietotaitoa koulutuksien avulla, joten Ihopalvelu on ammatillisesti ajassa mukana.

Mielestäni ihonhoitoon liittyy myös sisäinen hoito; puhdas ja monipuolinen ravinto, liikunta sekä riittävä lepo tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Näihin kun yhdistetään oikeanlainen ihonhoito on se kauniin ja hehkuvan ihon salaisuus!

Jag tjänar också på svenska

Janikan tavoitat Turun Ihopalvelusta

Tiina Vuohelainen

Cidesco-kosmetologi

Olen valmistunut Cidesco-kosmetologiksi vuonna 2005 ja vuodesta 2006 lähtien olen työskennellyt Ihopalvelussa. Kun Ihopalvelu yhdistyi Pyhän Henrikin apteekin kanssa vuonna 2009, olen saanut sitä kautta myös vankan osaamisen apteekkikosmetiikasta.

Haluan kannustaa kääntymään iho-ongelmissa kosmetologin puoleen. Viimeisen kymmenen vuoden aikana ala on edistynyt harppauksin ja monenlaisiin kosmeettisiin ongelmiin saadaan helpotusta. Tehokkaat ihonhoitotuotteet ja sitoutuminen hoitoihin antaa tuloksia.

Tiinan tavoitat Turun Ihopalvelusta

Pauliina Maunula

kosmetologi

Olen valmistunut kosmetologiksi 2000-luvun alussa ja työskennellyt aiemmin sekä pienissä hoitoloissa, että kylpylän yhteydessä kauneushoitolassa sekä apteekkikosmetiikan parissa. Syyskuussa 2020 aloitin Ihopalvelun tiimissä.

Kosmetologina haluan löytää yhdessä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen kokonaisuuden juuri hänen iholleen. Tehokkaat hoitolahoidot yhdistettynä kotihoitotuotteisiin auttavat säilyttämään ihon hehkun ja elinvoimaisuuden.

Pauliinan tavoitat Loimaan Ihopalvelusta