Henkilökunta

Iloinen henkilökuntamme ylläpitää jatkuvasti ammattitaitoaan, jotta pystymme palvelemaan sinua aina mahdollisimman monipuolisesti.

Jonna Uusitalo

Estenomi, Cidesco-kosmetologi

Valmistuin vuonna 2003 Cidesco-kosmetologiksi ja vuonna 2007 estenomiksi (kauneudenhoitoalan AMK-tutkinto). Vastaan sekä Itäharjun- ja Hirvensalon Ihopalvelun toiminnasta että Pyhän Henrikin apteekin kosmetiikkaosastosta.

Kauneudenhoitoalalla työ on haastavaa. Ala kehittyy hurjaa vauhtia , joten jatkuva kouluttautuminen on edellytys sille, että pysyy ammatillisesti tässä kaikessa mukana. Olen 16-vuotisen kosmetologin urani aikana työskennellyt hoitoloissa, kosmetiikan konsulentin työssä, kosmetologi koulussa ohjaajana sekä nyt apteekkimaailmassa sekä takaisin hoitolassa. Opiskelujeni aikana suoritin osan työharjoitteluistani Norjassa ja Espanjassa, joten olen päässyt näkemään laaja-alaisesti kauneudenhoitoalaa myös kansainvälisesti.

Janika Slotte

Cidesco-kosmetologi

Olen vuonna 2000 valmistunut Cidesco-kosmetologiksi ja siitä asti työskennellyt alalla monipuolisia hoitoja tehden. Monen vuoden kokemus kosmetologina on opettanut paljon asiakkaiden yksilöllisestä palvelemisesta sekä ihon anatomiasta että fysiologiasta.
Aloitin Ihopalvelussa syyskuussa 2016. On ollut hienoa huomata, kuinka Ihopalvelussa syvennetään tietotaitoa koulutuksien avulla, joten Ihopalvelu on ammatillisesti ajassa mukana.

Mielestäni ihonhoitoon liittyy myös sisäinen hoito; puhdas ja monipuolinen ravinto, liikunta sekä riittävä lepo tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Näihin kun yhdistetään oikeanlainen ihonhoito on se kauniin ja hehkuvan ihon salaisuus!

Tiina Vuohelainen

Cidesco-kosmetologi

Olen valmistunut Cidesco-kosmetologiksi vuonna 2005 ja vuodesta 2006 lähtien olen työskennellyt Ihopalvelussa. Kun Ihopalvelu yhdistyi Pyhän Henrikin apteekin kanssa vuonna 2009, olen saanut sitä kautta myös vankan osaaminen apteekkikosmetiikasta.

Jonna Palframan

Erikoissairaanhoitaja

Vuonna 2002 olen valmistunut sairaanhoitajaksi ja erikoistunut myöhemmin vuonna 2007 leikkaus- ja anestesiatyöhön. Vuoteen 2008 asti työskentelinkin anestesiahoitajana Turun Yliopistollisessa keskussairaalassa.

Myöhemmin kiinnostuin esteettisistä injektiohoidoista ja hakeuduinkin alan koulutukseen. Injektiohoitoihin valitsin Restylane-täyteaineet niiden luotettavuuden ja tutkitun turvallisuuden vakuuttamina. Restylane hoitojen lisäksi teen Ihopalvelussa Neostrata-hedelmähappokuorintoja, joiden kautta olen löytänyt täysin uuden tavan lähestyä ihonhoitoa sekä oppinut syvemmin ihon fysiologiaa.

Piirtämisharrastukseni on antanut minulle vakaan, tarkan käden sekä hyvän esteettisen silmän. Neulojen kanssa työskentely taas on erikoisalani vuoksi luontevaa.

Hanna-Mari Kokko

Sairaanhoitaja

Teen sairaanhoitaja esteettisiä kasvohoitoja Ihopalvelussa. Kun tuli tilaisuus sairaanhoitajana kouluttautua kosmeettisiin/medikaalisiin hoitoihin, olin enemmän kuin innoissani! Olen aina ollut kiinnostunut kosmetiikasta, ihonhoidosta ja ihmisten hyvinvoinnista. Teen Ihopalvelussa NeoStrata-hedelmähappokuorintoja, HydraFacial -kasvohoitoja sekä mikroneulaushoitoja.

Olen työskennellyt Ihopalvelun lisäksi Hirvensalon apteekin Terveyspisteessä siitä saakka, kun se perustettiin syksyllä 2014. Sitä ennen työskentelin sairaanhoitajana Turun Terveystalo Pulssissa päivystyspoliklinikalla.