Exuviance-kasvohoidot

Exuviancen kasvohoidot on tarkoitettu kaikille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Hoitolassa tehty ammattimainen kasvohoito rentouttaa, auttaa voimaan paremmin ja hoitaa ihoa. Kasvohoidon ajatellaan usein olevan ylellisyyttä. Exuviancen ihonhoitofilosofian mukaan kasvohoito on kuitenkin osa terveellistä elämäntapaa.

Monilla ihmisillä on iho-ongelmia, joita on vaikea saada hallintaan. Koulutettu kosmetologi valitsee sinulle ja ihollesi parhaiten sopivan hoidon. Näin iho pysyy kauniina ja terveenä.

Kultakasvohoito 93€

Kosteuttava ja elvyttävä hoito. Hoidon sisältö: pintapuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, kultanaamio, silmänympärysnaamio ja loppuvoiteet.

Varaa aika hoitolaan:

AHA-hedelmähappokuorinta 64€

Hoito räätälöidään ihotyypinmukaiseksi (kiinteyttävä, puhdistava, kosteuttava). Hoidon sisältö: pintapuhdistus, AHA-hedelmähappokuorinta, kasvonaamio ja loppuvoiteet. Hoitoa suositellaan sarjahoitona tai ihon kunnon ylläpitohoitona.

Varaa aika hoitolaan:

Exuviance Retinol Peel (lyhyt) 75€

Erittäin tehokas hoitolakäsittely, joka perustuu retinolin vaikutukseen. Hoito kiinteyttää ja tuo hehkua iholle. Hoito sisältää pintapuhdistus, ihon valmistelu, retinol peel liuoksen levitys ja kotihoito-ohjeet. Liuos pestään annettujen ohjeiden mukaisesti kotona pois.

Varaa aika hoitolaan:

Exuviance Retinol Peel (pitkä) 105€

Erittäin tehokas hoitolakäsittely, joka perustuu retinolin vaikutukseen. Hoito kiinteyttää ja tuo hehkua iholle. Hoito sisältää pintapuhdistus, hieronta, naamio, ihon valmistelu ja lopuksi retinol peel liuoksen levitys ja kotihoito-ohjeet. Liuos pestään annettujen ohjeiden mukaisesti kotona pois.

Varaa aika hoitolaan: