Environ

Environ on todellinen A-vitamiinihoitojen uranuurtaja, jonka tuotteiden teho perustuu A-vitamiinin ihoa suojaavaan vaikutukseen. Sarjan on kehittänyt eteläafrikkalainen plastiikkakirurgi Des Fernandes, joka ensimmäisenä alallaan ymmärsi, että riittävä A-vitamiinipitoisuus auttaa ihoa taistelemaan auringon, saasteiden ja stressin tuomia haittavaikutuksia vastaan.

Sarjaan kuuluu kaikille ihotyypeille sopivia tuotteita, joiden korkeat A-vitamiinipitoisuudet auttavat ihoa uusiutumaan näkyvästi.

AVST – Advanced Vitamin Skin Therapy
Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Iho siedätetään asteittain A-vitamiiniin. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi.

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Ihopalvelussa käytämme mikroneulaus hoidoissa Environ tuotteita.