Kestopigmentointi

Kestopigmentointi helpottaa arkea ja ulkonäöstä huolehtimista, sillä sen avulla saa huolitellun ilmeen ilman jokapäiväistä meikkaamista. Toimenpiteessä pigmenttiä viedään epidermikseen neulalla, joten muutamia seikkoja tulee huomioida ennen toimenpidettä. Kysy lisää hoitohenkilökunnaltamme.

Swiss Color® -kestopigmentointivärit ovat valmistettu Sveitsissä noudattaen kaikkia Euroopan unionin standardeja. Todella laadukkailla raaka-aineilla varmistetaan lopullisen värin intensiivisyys ja kestävyys.

Näin saamme aikaan laadukkaat ja todella pitkäkestoiset kestopigmentoinnit. Pigmentit ovat dermatologisesti testattu ja hypoallergeeniset. Niiden ainutlaatuinen koostumus minimoi allergisten reaktioiden riskin.


Jos olet varaamassa aikaa kestopigmentointiin, ole hyvä ja lue seuraavat kohdat:


• Jos haluat kestopigmentoinnit ennen tärkeää tilaisuutta tai matkaa, ota huomioon, ettei lopputulos ole aina täysin valmis ensimmäisen käyntikertasi jälkeen. Värin oikea intensiteetti ja sävyn tasaisuus voidaan saavuttaa vasta vahvistuskerralla, joka on 6–12 viikkoa ensimmäisestä käyntikerrasta. Ennen vahvistuskertaakin pigmentoinnit ovat luonnolliset, mutta esimerkiksi niiden tummuus ei ole vielä välttämättä toivotunlainen.

• Joissakin tapauksissa saatetaan tarvita useampi käsittelykerta. Esimerkiksi ihon ollessa rasvainen tai suurihuokoinen saatetaan tarvita jopa kolme tai neljä käsittelyä.

• Huomioi, että voimakas UV-säteily haalistaa pigmenttejä. Paranemisvaiheessa (noin 10 vrk) on hyvä välttää aurinkoa kokonaan. Tämän jälkeen kannattaa pigmentoidulle alueelle käyttää vahvaa aurinkosuojaa esim. SPF 50 aurinkosuojapuikkoa. Sopivia löytyy Vichyltä ja LaRoche Posaylta.

• Ensimmäiset 24 tuntia käsittelyn jälkeen ei pigmentoitua aluetta saa kastella lainkaan. Noin viikkoon aluetta ei saa hangata, raapia eikä altistaa kosmetiikalle. Myös solarium, sauna ja uinti ovat kiellettyjä. Suihkussa voi käydä normaalisti ja meikata kasvoja muilta osin.

• Ensimmäiset 7–10 vuorokautta pigmentointi näyttää lopullista tulosta tummemmalta. Myös pientä hilseilyä ilmenee alueella, ja ihoa tulee hoitaa rasvaamalla kunnes hilseily on ohi.

• Eyelinereiden kohdalla ripsipidennykset on poistettava, kunnes pigmentointi on täysin parantunut.

• Jos sinulla on huuliherpes, aloita estolääkitys apteekin ohjeen mukaan ennen huulirajojen pigmentointia. Jos virus on ollut silmän alueella, ei eyelinerpigmentointia tehdä lainkaan.

• Ripsiseerumin käyttö tulisi lopettaa 3–6 kk ennen eyelinereiden tekoa. Seerumin käyttö vaikuttaa luomirajan veren- ja lymfanestekiertoon ja voi kasvattaa pigmentin leviämisriskiä.

• Edellä mainitut ohjeet pätevät myös vahvistuskäyntien jälkeen. Siitä eteenpäin pigmentoinnit ovatkin helpot ja huolettomat!

• Käyttämämme pigmentit ja laitteet täyttävät kaikki vuonna 2018 voimaan tulleet Eu:n vaatimukset puhtaudesta ja hygieniasta sekä valmistuksen että raaka-aineiden osalta.

• Pigmentoinnin yhteydessä saat vielä tarkemmat hoito-ohjeet, myös kirjallisina mukaasi.

Hintoihin sisältyy yksi vahvistuskerta noin 6–10 viikon päästä.

Kulmat (shadow tai 3D tekniikka) 490 €

Hintaan sisältyy yksi vahvistuskerta noin 6–10 viikon päästä.

Varaa aika hoitolaan:

Kulma pigmentoinnin poisto 99-149€/kerta

Varaa aika hoitolaan:

Eyeliner ylös 295 €

Hintaan sisältyy yksi vahvistuskerta noin 6–10 viikon päästä.

Varaa aika hoitolaan:

Kulmat + Eyeliner 650 €

Hintaan sisältyy yksi vahvistuskerta noin 6–10 viikon päästä.

Varaa aika hoitolaan: