HydraFacial -kasvohoidot

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

Hoidossa HydraFacial-laitteen tehokkaalla alipaineimulla poistetaan ihosta huokosiin kertynyt ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä tehoja erilaisten hoitopäiden ja patruunoiden avulla. Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai DermaBuilder -anti-age -peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia. Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, joten voit palata arkirutiineihisi välittömästi hoidon jälkeen.

Valohoitoa ei suositella, jos
• sinulla on käytössä valoherkistäviä lääkkeitä, kuten esim. isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini. Joissakin lääkkeissä riittää muutaman päivän tauko. Soveltuvuus hoitoon täytyy aina varmistaa hoitavalta lääkäriltä.
• sinulla on fotoallergisia reaktioita ja ihottumia, albinismi, porfyria autoimmuunisairaudet (lupus=punahukkatauti)
• sinulla on epilepsia
• käytät tiettyjä luontaistuotteita esim. mäkikuismaa
• olet raskaana tai imetät

Clarifying Treatment (syväpuhdistava) 139 €

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, kosteutus ja loppuvoiteet.

Varaa aika hoitolaan:

Age Refinement Treatment (Ikääntymisen merkkeihin) 159 €

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, happokuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, tehoaineiden imeytys –tehoaineena ihon ikääntymistä vastaan taisteleva DermaBuilder –tehoseerumi ja loppuvoiteet.

Varaa aika hoitolaan:

Signature Treatment (kosteuttava) 99 €

Hoidon sisältö: pintapuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien puhdistus ihosta, kosteutus ja loppuvoiteet.

Varaa aika hoitolaan:

LED-valohoito 33 €/hoitokerta

LED-valohoito uudistaa ihoa luonnollisesti ja kivuttomasti. Hoidon avulla voidaan hoitaa aknea, rosaceaa sekö ryppyjä ja juonteita. Hoito nopeuttaa myös leikkausten jälkeistä toipumista ja ihon paranemista. Saatavilla punaista- ja sinistä LED-valoa.

Varaa aika hoitolaan: